Verleent de gemeente u geen vergunning voor een rijhal?

Voor veel bouwactiviteiten heeft u een vergunning nodig. Zo ook voor het bouwen van een rijhal. Als u de vergunning niet krijgt, kunt u tegen dit besluit bezwaar maken bij het bevoegd gezag. In het bezwaarschrift dient u gemotiveerd uw bezwaren tegen de beslissing aan te voeren. Een advocaat voor hippisch recht kan u daarbij bijstaan. De belangen zijn groot. Specialistisch advies is daarom noodzakelijk. Als ook het besluit op uw bezwaarschrift negatief is, kunt u via een advocaat voor hippisch recht beroep instellen bij de rechtbank. De rechter zal dan het besluit op bezwaar toetsen.

Juridische hulp bij het verkrijgen van een vergunning voor een rijhal

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 27 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in hippisch recht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in hippisch recht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten hippisch recht advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.