Over ons

Advocaat voor hippisch recht is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke advocaten door heel Nederland met een specialisatie op het gebied van het hippisch recht. Zij hebben reeds vele procedures tot een goed einde gebracht. De advocaten onderscheiden zich van andere advocaten door hun expertise op het gebied van het hippisch recht. Lang niet alle advocaten zijn in staat deze zaken succesvol te behandelen.

Landelijk netwerk voor hippisch recht

Advocaat voor hippisch recht is onderdeel van het Omnius Advocatennetwerk. Op veel vestigingen zijn advocaten voor u beschikbaar met een specialisatie op het gebied van het hippisch recht. Met vestigingen door heel Nederland zit er dus altijd wel een advocatenkantoor bij u in de buurt. Alle advocatenkantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar via de centrale Intakebalie:

De beste juridische bijstand in hippische zaken

Elke advocaat aangesloten bij Advocaat voor hippisch recht staat garant voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren advocaat mag verwachten.

De advocaten van Advocaat voor hippisch recht doen er alles aan om uw zaak tot een goed einde te brengen. Zij zullen daarbij niet alleen op zoek gaan naar inhoudelijke, maar ook naar formele elementen die uw verdediging en verweer kunnen onderbouwen en sterker maken.

Bel 088 – 629 00 27 (lokaal tarief)

Openingstijden zijn op werkdagen van 8:00 tot 18:00,
zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag 12:00 tot 16:00.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 27 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Advocaat voor hippisch recht

  Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.

  landkaart-hippisch

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in hippisch recht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in hippisch recht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten hippisch recht advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.