Onze werkwijze

Op deze website krijgt u informatie over het hippisch recht. Via deze site kunt u een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op behandelen van alle soorten hippische zaken. Het hippisch recht is een bijzonder rechtsgebied en vraagt de nodige specialisatie van de advocaten. Vind een kantoor bij u in de buurt.

Zoekt u een advocaat? Bel de Intakebalie 088 – 629 00 27

De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk.

Openingstijden zijn op werkdagen van 8:00 tot 18:00,
zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag 12:00 tot 16:00.

Bel de Intakebalie 088 – 629 00 27 (lokaal tarief)

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 27 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Belangrijke informatie over de intakebalie

  Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

  Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

  Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk.

  Advocaat voor hippisch recht

  Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.

  landkaart-hippisch

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in hippisch recht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in hippisch recht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten hippisch recht advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.