Ik heb schade veroorzaakt, maar voel mij niet aansprakelijk. En nu?

Wetgeving, lagere regelgeving en jurisprudentie bepaalt of iemand aansprakelijk is voor schade die een ander heeft geleden. Wanneer iemand u aansprakelijk stelt kunt u de aansprakelijkheid betwisten. U stelt dan niet aansprakelijk te zijn voor de schade van een ander. Een advocaat voor hippisch recht kan u bijstaan wanneer u geconfronteerd wordt met een aansprakelijkheidstelling.

Een advocaat voor hippisch recht kan uw zaak beoordelen en u vertellen of u aansprakelijk bent voor schade die u zou hebben veroorzaakt bij een ander. Als blijkt dat u aansprakelijk bent voor uw gedraging en de schade is de volgende vraag of u schadeplichtig bent en voor welk bedrag. Soms heeft de schadelijdende partij namelijk eigen schuld.

De beste juridische hulp bij het veroorzaken van schade

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 27 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in hippisch recht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in hippisch recht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten hippisch recht advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.