Heeft u een paard gekocht met een verborgen gebrek?

Een verborgen gebrek is een gebrek dat u als koper niet wist ten tijde van het kopen van het paard. De verkoper kan dit hebben verzwegen of was ook niet op de hoogte van het gebrek. Als eenmaal vaststaat dat sprake is van een verborgen gebrek, kunt u in sommige gevallen de koop terugdraaien. Zeker als het gaat om een fors gebrek kan de koopovereenkomst worden ontbonden. U krijgt dan uw geld terug en eventuele andere kosten die u heeft moeten maken (bijvoorbeeld een rapportage van de dierenarts). Een advocaat voor hippisch recht kan u bijstaan bij het aantonen van een verborgen gebrek en het ontbinden van de koopovereenkomst.

Paard gekocht met een verborgen gebrek? Bel Omnius 

Het hippisch recht regelt alle mogelijke juridische aspecten waarbij paarden betrokken zijn. Vaak spelen er grote (financiële) belangen bij een hippisch geschil. Een advocaat voor hippisch recht kan uw belangen optimaal behartigen en uw juridische vraagstuk tot een goed einde brengen. Lang niet alle advocaten hebben de benodigde expertise om uw hippische zaak tot een goed einde te brengen. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat voor hippisch recht.

Stel direct uw vraag

Onze juristen van de intakebalie zijn 7 dagen per week bereikbaar. Bel 088 – 629 00 27 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u z.s.m. terug. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

  Ik ga akkoord met het privacy statement.

  Bel kosteloos en vrijblijvend

  Stel direct uw vraag

  Gespecialiseerd in hippisch recht

  Alle advocaten die aangesloten zijn bij ons advocatennetwerk zijn gespecialiseerd in hippisch recht.

  Ook pro deo mogelijk

  Onze advocaten kunnen u bijstaan op basis van gesubsideerde rechtsbijstand.

  7 dagen per week bereikbaar

  U kunt 7 dagen in de week contact opnemen met onze juridische intakebalie voor een gratis intake gesprek.

  Landelijk advocaten netwerk

  Met onze aangesloten hippisch recht advocaten hebben wij een landelijke dekking en staan wij u bij in door Nederland.